Klussenbedrijf Corstiaan de Jong - Zuidhorn. Badkamers, Kunstof gevelmateriaal, Keukens, Timmerwerk, Kleine verbouwingenWelkom

Mag ik me even voorstellen, ik ben Corstiaan de Jong, 33 jaar oud. Of het nu gaat om een lamp ophangen of de complete verbouwing van uw badkamer, het is allemaal mogelijk. Omdat het voor mij niet altijd mogelijk is om alles zelf te doen maak ik gebruik van een netwerk van verschillende vakmensen, diverse groothandels en andere leveranciers.

Mijn werkwijze is als volgt:
  • De afspraak
    Op deze eerste afspraak zullen we samen uw wensen en de mogelijkheden bekijken.
  • De offerte
    Na uw wensen en alle maten te hebben genoteerd krijgt u een zeer uitgebreide offerte waarop alles zeer duidelijk is beschreven dus geen verrassingen achteraf! Afhankelijk van het soort werkzaamheden kunt u vervolgens een afspraak maken bij een groothandel of leverancier. Via uw klussenbedrijf ontvangt u vervolgens een offerte van de door uw uitgezochte materialen. Indien u akkoord bent gegaan met de offerte zal ik met u een afspraak maken voor het begin van de werkzaamheden.
  • De oplevering
    Als alles netjes is afgewerkt, naar uw tevredenheid, zal ik met u even kort bespreken of alles naar wens is en of alles goed is verlopen.

Door duidelijke afspraken, goede afstemming, samenwerking met verschillende vakmensen en groothandels bent u verzekerd van het gewenste resultaat!

Op deze website vindt u naast informatie tevens een aantal foto’s van verschillende klussen uit de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,
Corstiaan de Jong


Login | Mailform | Powered by CMSimple | Hosting & Design: BrinkhostDotCom